fbpx
13/04/2012 /

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Cumaea θα βρίσκεται στην επιτυχημένη πολυέκθεση "Γεύσεις και Ζωή" που διοργανώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Απριλίου 2012. Οι επαγγελματίες του χώρου της γεύσης και το επιλεγμένο καταναλωτικό κοινό, θα πραγματοποιήσουν ένα πολιτισμικό και γευστικό ταξίδι, μέσα από επιλεγμένα παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα, προϊόντα μεσογειακής διατροφής, σπάνια προϊόντα περιορισμένης παραγωγής και γεωγραφικής προέλευσης από όλη την Ελλάδα.

5η Έκθεση Γεύσεις & Ζωή

Η μοναδική αυτή έκθεση πλαισιώνεται από ένα πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων που πραγματοποιούν οι εκθέτες, παρουσιάσεις προϊόντων, επιλεγμένες γευσιγνωσίες ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων, μαγειρικές εκδηλώσεις και τη πρώτη δημοπρασία εκλεκτών επωνύμων Ελληνικών οίνων.

Εκατόν σαράντα περίπου παραγωγοί και διανομείς παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε χωρισμένες γευστικές ενότητες: ελαιόλαδο, ελιές, γαλακτοκομικά και τυροκομικά, αλλαντικά, κρασί και αποστάγματα, χυμοί και αναψυκτικά, αρτοσκευάσματα, προϊόντα ζύμης, μέλι, γλυκά και ζαχαρώδη, αφεψήματα και βότανα, όσπρια, ζυμαρικά, νωπά λαχανικά, φυτικά καλλυντικά, εναλλακτικές θεραπείες και υπηρεσίες του χώρου.

Σας περιμένουμε εκεί! Μπορείτε να βρείτε και να εκτυπώσετε την πρόσκληση για την έκθεση (με δωρεάν είσοδο), από εδώ.

Μοιράσου το