fbpx

Η ιστοσελίδα μας ανανεώθηκε! Φορέσαμε τα καλά μας και σας περιμένουμε, με νέες δυνατότητες και πιο φρέσκια εμφάνιση!

 Νέα ιστοσελίδα Cumaea

Τα νέα χαρακτηριστικά που θα βρείτε διαθέσιμα είναι πολλά και βασίζονται στις ανάγκες των πελατών μας που καταγράφουμε διαρκώς.

Συνήθως, το δυσκολότερο για κάποιον που χρειάζεται ένα προϊόν, είναι να βρει ποιο είναι το κατάλληλο για αυτόν μέσα από μια πληθώρα επιλογών. Έτσι λοιπόν, έχετε διαρκώς διαθέσιμη μια λίστα που σας βοηθάει να διαλέξετε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε.

Μπάρα επιλογών eshop Cumaea

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα βότανα που προτιμάτε, τη χρήση για την οποία θέλετε το προϊόν σας ή την περιοχή του σώματος για την οποία το χρειάζεστε. Πατώντας σε κάποιο φίλτρο, εμφανίζονται οι διαθέσιμες επιλογές. Πολύ απλά και γρήγορα! Η λίστα αυτή παραμένει ανοικτή και στη συνέχεια ώστε να την έχετε διαρκώς διαθέσιμη και να συνεχίσετε τις αναζητήσεις σας!

Αν δεν θέλετε να αναζητήσετε κάποιο προϊόν και γνωρίζετε τι ακριβώς ζητάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λίστα με τις κατηγορίες  στην αριστερή μπάρα ή να βρείτε την κατάλληλη ομάδα προϊόντων απευθείας από τη σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Σε κάθε προϊόν, μπορείτε να ενημερωθείτε για τη χρήση του, τα συστατικά του και πληροφορίες σχετικά με αυτό. Μπορείτε επίσης να μας κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση για το συγκεκριμένο προϊόν (αν δεν βρείτε την απάντησή σας στη λίστα με τις συχνές ερωτήσεις), χρησιμοποιώντας τη φόρμα που είναι διαθέσιμη στο καθένα από αυτά.

Ερωτήσεις για προϊόντα

Όπως θα έχετε ήδη προσέξει, υπάρχει μια σημαντική προσθήκη στο πάνω μέρος της σελίδας μας, κι αυτή είναι η μπάρα για τους χρήστες που σας προσφέρει τα απαραίτητα για την αναζήτηση οποιουδήποτε προϊόντος, τη διαχείριση του λογαριασμού σας και την εμφάνιση του καλαθιού σας. Οι δυνατότητες που σας δίνονται στη διαχείριση του λογαριασμού σας είναι πολλές, μεταξύ άλλων η παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας σας και το ιστορικό παραγγελιών.

Μπάρα χρήστη Cumaea

Και κάτι ακόμα, μια μικρή έκπληξη για τους φίλους μας από το facebook! Στη σελίδα μας θα βρείτε ένα νέο tab, που ονομάζεται Cumaea Eshop. Εκεί, μπορείτε να βρείτε όλα μας τα προϊόντα, να ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά τους και να ψωνίσετε χρησιμοποιώντας το καλάθι, όπως ακριβώς από το κατάστημά μας!

Cumaea Facebook Eshop

Τέλος, στην ενότητα "Ενημέρωση", θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα μας και άρθρα σχετικά με εμάς και τον χώρο των βοτάνων και των καλλυντικών. Όλα αυτά με δυνατότητα σχολιασμού από εσάς.

Σας ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε τη γνώμη σας για τη νέα μας ιστοσελίδα καθώς και πιθανές νέες ιδέες και προτάσεις για το τι θα θέλατε να σας προσφέρουμε!
Cumaea

Μοιράσου το