fbpx

Τέσσερα νέα προϊόντα είναι διαθέσιμα από σήμερα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Κρέμα προσώπου 24ωρη

24ωρη κρέμα προσώπου

Η πλούσια υφή της προσφέρει ενυδάτωση και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό. Εμπλουτισμένη με ελαιόλαδο, εκχυλίσματα βοτάνων, πρόπολη και βιταμίνες τρέφει το δέρμα, το αναδομεί, αποτρέπει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς, περιορίζει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Το δέρμα παραμένει φρέσκο, απαλό και λαμπερό για πολλές ώρες. Απορροφάται εύκολα και χαρίζει υγιή και καθαρή όψη.

Κόστος: 18€ τα 60ml

Ενυδατικό ροδόνερο

Ενυδατικό ροδόνερο

Τονωτικό, συσφικτικό, απολυμαντικό. Μετά τον καθαρισμό του προσώπου με γαλάκτωμα ή σαπούνι ψεκάζουμε από μικρή απόσταση. Τα ανθόνερα και η πρόπολη που περιέχει έχουν δροσιστική, συσφικτική και αντιμικροβιακή δράση. Το έχουμε στην  τσάντα μας και ψεκαζόμαστε στο γραφείο για ενυδάτωση από τα κλιματιστικά ή στην πόλη για να καθαρίσει το δέρμα από τη ρύπανση της ατμόσφαιρας. Καθαρίζει, τονώνει και ενυδατώνει σαν μια ακριβή κρέμα. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου λειτουργεί όχι μόνο αρωματοθεραπευτικά (ξεκουράζει και ηρεμεί το πνεύμα) αλλά είναι επίσης εξαιρετικό αντιρυτιδικό, μαλακτικό και θρεπτικό για το δέρμα , τα σπυράκια, τα μαύρα στίγματα. Καταπραύνει τους ερεθισμούς και το δέρμα παραμένει καθαρό, λαμπερό, τρυφερό και ελαστικό.

Κόστος: 7€ τα 50ml και 10€ τα 100ml

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου

Κρεμώδες καθαριστικό, με απαλή υφή, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Καθαρίζει αποτελεσματικά, βελτιώνει την όψη, έχει μαλακτική δράση και δίνει στο δέρμα φρεσκάδα και υγεία. Καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες, σμήγμα, ιδρώτα, make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Με αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε.

Κόστος: 8€ τα 250ml

Μαλακτικό λάδι για ξύρισμα

Μαλακτικό λάδι για ξύρισμα

Τέλεια προστασία  στη σκληρή μεταχείριση από τα ξυράφια ή τις λεπίδες ξυρίσματος , ιδιαίτερα στο λαιμό. Μαλακώνει τις ρίζες από τις τρίχες και αφήνει το δέρμα μαλακό και λείο. Έτσι το ξυράφι γλιστρά εύκολα, δεν στομώνει, δεν σκουριάζει και διευκολύνει το ξύρισμα. Τα εκχυλίσματα βοτάνων που περιέχει, το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο, η μαστίχα, η πρόπολη, οι βιταμίνες, η αλόη τρέφουν το δέρμα, το ενυδατώνουν, το μαλακώνουν, προσφέρουν αντισηψία και περιορίζουν την κοκινίλα και τον ερεθισμό ιδιαίτερα στην περιοχή του λαιμού.

Κόστος: 6,5€ τα 50ml και 12€ τα 100ml

Μοιράσου το